Martijn Donders biedt zondag (6 november) om 14.30 uur in het Amstelveens Poppentheater een kijkje in de keuken van een theatermaker. En ook in de fantastische wereld van onder meer de Baron van Münchhausen.

Met behulp van het publiek, iedereen van zes jaar een ouder, en improvisatie komen de verhalen in deze avontuurlijke meespeelvoorstelling tot leven.

Verlaten theater

Het verhaal is als volgt. Ergens in een klein en verlaten theater loopt een mannetje binnen. Het is de directeur van een theater dat rijp is voor de sloop. Aan hem de taak om het laatste décor en het aangevreten script op te ruimen.

Tot zijn verbazing ontdekt hij ineens publiek op de tribune. Hij wil de mensen niet teleurstellen en na enige aarzeling besluit hij dat er dan ook maar iets gespeeld moet worden. Maar hoe speel je de uitbundige en prachtige verhalen van weleer in je eentje met anderhalve man en een paardenkop? En wie kent de Leugenbaron eigenlijk nog? ‘De Baron die alles verzon’ door Studio Dondersteen is dus te zien in het Amstelveens Poppentheater. Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl, info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.