Woensdagavond (19 oktober) start om half negen een jazzconcert door het Baskari Kwartet. Dat wordt weer gegeven in ontmoetingscentrum AnnA, de voormalige Annakerk aan de Amsterdamseweg 22.

Het kwartet zorgt o.a. voor een vertolking van nummers uit ‘Killing the Mozzarella’.

Geprinte trompet |

Het is in 2014 opgericht rond trompettist en componist Bert Lochs en pianist Dirk Balthaus die elkaar reeds bij vele andere projecten hebben opgezocht. Op drums speelt Wim Kegel en op tuba de Noorse Steffen Granly. De muziek van Braskari wordt vaak omschreven als verhalend, persoonlijk en toegankelijk. De klank valt meteen op door het gebruik van de tuba in plaats van de contrabas, en het repertoire is zeer afwisselend in stijl en sound. Op zijn laatste album gebruikt Lochs naast de flugelhorn en trompet ook de NuEvi, een digitale, geprinte trompet, waarmee het klankpalet nog verder uitgebreid kon worden. Inloop vanaf 19.30 uur.

Men kan ook bij AnnA een hapje eten. Entreeprijs 5 euro, in ruil voor 1 munt (te besteden aan bier, wijn of frisdrank) aan de deur betalen. Programmering in samenwerking met Stichting Tpodium www.tpodium.net

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.