Op de zondagen 23 oktober en 13 november worden in het Amstelveens Poppentheater respectievelijk de voorstelling ‘De kleine IJsbeer’ en het peuterconcert ‘Na-Aperij’ gespeeld.

Op zondagmorgen om 10.30 uur brengt Theater Stof hun voorstelling naar het boek ‘De Kleine IJsbeer’.

Stoffen decorstukken 

In een woordloze, muzikale en beeldende vertelling komt het verhaal van Lars op spectaculaire manier tot leven met handgemaakte stoffen decorstukken en poppen. Deze voorstelling is overigens bijna uitkocht.

 Concert

Op zondagmorgen 13 november om 10.30 uur spelen Jeroen Schippers en Hendrik Holm het peuterconcert Na-Aperij. Het is volgens het Poppentheater een geweldig swingend en interactief peuterconcert voor iedereen van twee jaar en ouder, dus ook voor de ouders. De vrolijke liedjes van Jeroen Schipper, winnaar van de Willem Wilminkprijs 2019, nemen de kinderen me in een muzikale totaalbeleving. En: na-apen mag. Toegangsprijs per kaartje: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl; info@amstelveenspoppentheater.nl via 020-6450439

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.