Als klassieke muzikant speelde hij voor Pausen, Koningen, Presidenten en Ministers. Zaterdag 5 november (20.00 uur) staat Virtuoso in P60 aan het Stadsplein.

Het meeste plezier haalt hij baar zijn zeggen uit het performen van zijn Pop-Rock repertoire.

Grote orkesten

Als dirigent heeft hij gewerkt met verschillende grote orkesten als Berliner Symphoniker, Berlin Sinfonietta (Duitsland), the Buchmann-Mehta Symphony Orchestra, La Nua Orchestra and Symphonette Ra’anana (Israel) en hij was ook assistant van Barenboim met het ‘West-Eastern Divan’ Orkest.

Als violist was hij concertmeester en solist voor de grotere klassieke muzikanten van deze tijd, zoals Barenboim, Dohnanyi, Masur, Ma, Mehta, Perlman, Vengerov en Zuckerman. Virtuoso trad ook op in de Royal Albert Hall (Londen), Carnegie Hall (New York), Musikverein (Wenen), Tonhalle (Zürich), Philharmonie (Berlijn en Parijs) en diverse andere bekende plekken over de wereld.

Muziekclips

In een relatief korte periode (2020-2022), en zonder de mogelijkheid om live op te treden door de pandemie, behaalde Virtuoso dankzij enkele virale muziekclips, tientallen miljoenen views en heeft op dit moment ongeveer driemiljoen streams op verschillende audioplatformen en tienduizenden volgers op sociale media.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.