Op zaterdag 22 oktober geeft de acteur Jeroen Spitzenberger samen met het New Rotterdam Jazz Orchestra een voorstelling in Schouwburg Amstelveen. Tussen het geweld van koper en slagwerk komt hij zijn zelfgeschreven teksten.

Die teksten gaan over onze sterfelijkheid, een levenslange fascinatie van de acteur. Het orkest en Jeroen zetten in op een avond waarin hoofd en hart worden beroerd. Een funky ‘memento mori’ zogezegd.

Herfst

Behalve in Cinema Amstelveen (waarover een apart artikel) worden ook in de schouwburgzaal voorstellingen in de herfstvakantie geboden. Daar staan van 15 tot en met 23 oktober kindervoorstellingen op het programma.

Voor de kleine slimmeriken valt er van alles te leren bij Professor S. (6+) op zondag 16 oktober. Dierenvrienden van 4 tot 7 jaar kunnen op woensdag 19 oktober hun hart ophalen bij Koos & Moos, die met de leukste koalabeer ooit of met iedereen van drie jaar en ouder genieten van de avonturen van Pieter Konijn op zondag 23 oktober.
En in Cinema Amstelveen draaien alle dagen de leukste jeugdfilms, zoals Knor (6+), Misfit The Switch (AL), Barbie (AL), De Grote Sinterklaasfilm (AL), Wolf (6+) van de Kleuterbios. Bekijk het programma op schouwburgamstelveen.nl of cinemaamstelveen.nl. De complete theateragenda staat op www.schoubwurgamstelveen.nl

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.