In de herfstvakantie voor scholieren draaien er zes jeugdfilms in Cinema Amstelveen aan het Stadsplein (schouwburg). De bios is van zaterdag 15 tot en met zondag 23 oktober dagelijks geopend voor de kinderfilms van dit moment. Er werd gekozen voor Misfit The Switch (AL), Kleuterbios De Gruffalo + De Slak en de Walvis (AL), Knor (6+), Barbie: Zeemeerminnenkracht (AL) en Wolf (6+).

De film Misfit The Switch (AL) gaat over Noah (Stefania), die The Switch van haar leven maakt wanneer ze niet naar het Hoogland mag en verplicht naar het Lorentz moet. Samen met haar bestie Jessey bedenkt ze een geniaal plan: Ze wisselen van identiteit en daarmee van school. Alles lijkt te werken, tot ze op het Hoogland als Misfit wordt bestempeld. Lukt het haar ondanks haar geheim een Misfit squad te vinden en alsnog me te doen aan Dance United, dé danswedstrijd voor scholen?

Kleuterbios De Gruffalo + De Slak en de Walvis (AL) – Bij de kleuterbios gaat het licht niet helemaal uit en staat het geluid niet zo hard. Naar de film gaat is al spannend genoeg. In deze kleuterbios staan 2 filmpjes klaar: De Gruffelo en De Slak en de Walvis – wereldberoemde kinderenboeken van auteur Julia Donaldson. Bij de kleuterbios komen de boeken in de bios tot leven.

Knor (6+) – Winnaar Gouden Kalf voor o.a. Beste Film – Voor haar negende verjaardag krijgt Babs van haar opa uit Amerika het varkentje Knor cadeau. Haar ouders zijn daar niet zo blij me. Alleen op voorwaarde dat Knor een puppycursus volgt, mag Babs hem houden. Maar dan blijkt opa stiekem andere plannen te hebben met Knor. Hij doet me met de worstenwedstrijd van de Vereniging voor Vleeswaren van Verse Varkens… Net zo leuk voor ouders als de kinderen.

Barbie: Zeemeerminnenkracht (AL) – In dit verhaal over vriendschap, avontuur en dapperheid ervaren Barbie, Barbie en de familie uit eerste hand hoe het is om de werelden boven en onder de zee in evenwicht te houden en leren ze onderweg een lesje in het vinden van hun innerlijke krachten.

Wolf (6+) – Het is niemand ontgaan: de wolf is terug in Nederland. Zeer bijzonder, aangezien de wolf 150 jaar geleden uit Nederland verdween. Regisseur Cees van Kempen levert een opzienbarende natuurfilm die geheel in het teken staat van de terugkeer van de wolf. Niemand minder dan Matthijs van Nieuwkerk verzorgt de voice-over. Een film die jong en oud zal aanspreken!

Bekijk het complete filmaanbod inclusief aanvangstijden op www.cinemaamstelveen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.