De in Amstelveen wonende Zweedse kinderboekenschrijver Johan Elfner vertelt zaterdag 15 oktpober om 15.00 uur bij Boekhandel Blankevoort aan de Rembrandtweg over zijn spannende kinderboek ‘Monsterstation Kwart over mist’ voor wie tien jaar of ouder is.

Het avontuur speelt zich af rondom het oude stationnetje in Amstelveen. Katinka is één-kwart monster en kan niet doodgaan.

B&B

Maar ze is ook een gewoon meisje dat naar school gaat, vrienden probeert te maken en ruzie maakt. Katinka’s vader is verdwenen. Als ze bericht krijgt uit Monsterland is er geen tijd te verliezen. Ze moet de trein van kwart over mist halen om te voorkomen dat haar vader voor eeuwig naar gevangeniseiland verdwijnt. Spannend, grappig en ook een beetje gek (10+). Johan Elfner runt overigens een B&B in het stationnetje aan de Stationsstraat, dat nu nog alleen door de museumtram wordt bezocht.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.