Ter gelegenheid van de Kinderboekenweek is er woensdag 12 oktober van 14:00 tot 15:00 uur een meeting met schrijfster van kinderboeken Tosca Menten bij boekhandel Venstra aan het Stadsplein. Haar nieuwste boek ‘Oom Onkruid’ staat vol ‘gi-ga-groene weetjes’, zoals zij het zelf noemt en dito vreemde planten. Zaterdag 15 oktober komen Chee-Han en Reza Kartosen-Wong voorlezen uit hun boek ‘Gebakken Rijst Met Van Alles En Nog Wat’. Chee-Han en Reza zijn tevens co-auteurs van het kinderboek ‘Waar is mijn noedelsoep?!?’

Ook is er de hele Kinderboekenweek een speurtocht in de winkel. Voor de kinderen zijn in Libris Venstra en de bibliotheek op het Stadsplein letters verstopt, die samen een woord vormen en de oplossing levert een cadeautje op bij de kassa.

Geschenk

De Kinderboekenweek gaat 5 oktober van start.  Naast het Kinderboekenweekgeschenk van auteur Andy Griffiths en illustrator Terry Denton (bekend van de populaire reeks De waanzinnige boomhut), dat men cadeau krijgt bij besteding van €12,50 aan kinderboeken, organiseert boekhandel Libris Venstra ook allerlei evenementen. Op vrijdag 7, woensdag 12 en vrijdag 14 oktober wordt bijvoorbeeld van 10:00 tot 10:30 uur door het Voorleesteam voorgelezen op de Kinderboekenafdeling. De toegang is vrij, en plezier gegarandeerd. Voor meer informatie zie de website www.venstra.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.