Zaterdag 24 december (15.00 en 20.00 uur) staat Roué Verveer met zijn kerstshow A very funny Christmas in Schouwburg Amstelveen. Een ‘meezing’ spektaklel onder muzikale begeleiding van de HAYP band mét een gastcomedian.

Ook Wieners spelen de Everly Brothers komt. Om precies te zijn vrijdag 14 oktober. De vertolkers van Don en Phil Everly brengen een nieuwe ode aan de Koningen van de samenzang. Wake Up Little Susie, Bye Bye Love en Til I Kissed You, het klinkt alsof Don en Phil voor je staan, meldt de schouwburg. Zij zingen niet alleen de grote hits, maar ook vergeten pareltjes en vertellen zij anekdotes over het leven van The Everly Brothers.

Tim Fransen
Tim Fransen won, als jongste cabaretier ooit, de Poelifinario. Op donderdag 20 oktober komt hij opnieuw naar Schouwburg Amstelveen met zijn show De mens en ik. Homo sapiens hebben we onszelf genoemd, oftewel: de wijze mens. Maar hoe zit nou het precies met die wijsheid? Op komische wijze maakt Tim Fransen zijn publiek deelgenoot van zijn worsteling met de mensheid. De mens is een hoogst eigenaardige diersoort. Een zoogdier, weliswaar. Maar wel een zoogdier dat de stoommachine heeft uitgevonden, en de dickpic. De uitvinder van vaccins, complottheorieën, beschaving en de uraniumbom. Bekijk de complete theateragenda op www.schoubwurgamstelveen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.