Van zaterdag 24 september 22.00 uur tot zondag 25 september 09.00 uur is de A9 van knooppunt Holendrecht tot en met Amstelveen Stadshart dicht. Verkeer wordt vanaf knooppunt Holendrecht omgeleid via de A2, A10 en de A4. Vanaf oprit 5 Amstelveen Stadshart naar Schiphol/Haarlem is de A9 wel open.

In opdracht van Rijkswaterstaat, verbreedt aannemer VeenIX de A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht naar vier rijstroken per rijrichting. Ter hoogte van Amstelveen wordt de A9 verdiept aangelegd.

Omleidingen

Verkeer vanuit de richting Utrecht en Almere naar Schiphol/Haarlem wordt omgeleid via de A2, A10 en de A4. Houd rekening met circa 10 minuten extra reistijd.

Het lokale verkeer vanuit Ouderkerk aan de Amstel en Amstelveen wordt met gele borden omgeleid.

Verkeersportaal

De A9 wordt tussen knooppunten Holendrecht en Badhoevedorp verbreed van 3 naar 4 rijstroken per richting. Om tijdens de bouw en ook daarna het verkeer in goede banen te kunnen leiden, plaatsen we een portaal met matrixborden. Dit portaal komt ter hoogte van de Ouverture in Amstelveen te staan.

Meer informatie is te vinden op ons Online Bezoekerscentrum SAA

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.