Het Amstelveens Poppentheater aan de Wolfert van Borsselenweg 85a doet zondag (25 september) me aan de Rommelroute Elsrijk. Er worden – goedkoper dan anders – voorstellingen voor iedereen van 3 jaar en ouder gegeven om 10.30 en 12.00 uur.

Het theatergezelschap De Vliegende Koffer speelt dan ‘Wortel’. De Rommelroute komt er op neer dat bewoners van Elsrijk spullen verkopen in hun tuin of huis. Er staan ook twee kramen voor het theater.

Konijn

‘Wortel’ gaat over een konijn dat zijn heeft in worteltaart, dus hij wil een wortel. Maar Vos houdt van konijnenstoof en zoekt een konijn. Maar de vraag is wat de wortel zelf wil. De Vliegende

Koffer brengt vrolijk en humoristisch poppentheater met mooie vilten poppen, een dosis humor en een snuifje spanning. “Wij denken een prima mix met het zoeken naar koopjes in de wijk”, zegt het theater, waarvan de bar zondag tot na de Rommelroute (16.30 uur) open is. Toegangsprijs is deze keer vijf euro. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl, info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.