Club Amstelring en Amstelring Dagbesteding zetten hun deuren open voor het publiek. Zij houden van 27 september tot en met 7 oktober Open Dagen, tijdens de Week tegen Eenzaamheid.

Club Amstelring is de overkoepelende naam voor alle vrij toegankelijke activiteiten van Amstelring. Er is geen indicatie voor nodig en wordt meestal gehouden in een wijkcentrum, maar ook in P60. “Het is een uiteenlopend aanbod van zingen tot bewegen en van koffie drinken tot musea bezoeken”, meldt Amstelring. Er wordt volgens de organisatie indien nodig professionele begeleiding geboden.

Programmering

Voor Amstelring Dagbesteding is wel een indicatie nodig. Zij is er voor mensen die wat extra ondersteuning nodig hebben om de dagelijkse activiteiten te ondernemen. Waar de Open Dagen allemaal worden gehouden is onduidelijk. Amstelring meldt alleen dat het overal in de regio kunnen zijn en op diverse dagen in de week. Een folder geeft aan dat de open dagen vooral in Hoofddorp, Zwanenburg en Badhoevedorp worden gehouden. In Amstelveen is er van 11 uur af de gehele dag een op vrijdag bij de Dagbesteding Groenelaan aan De Helpende Hand 9 (met aansluitend een borrel), maar die schijnt alleen voor zorgprofessionals te zijn. Achtergrond informatie over Amstelring is wel te vinden op www.amstelring.nl, maar voor het programma moet men op Facebook zijn (www.facebook.com/amstelringdagbesteding).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.