Freek de Jong en Paul de Leeuw treden in oktober in Schouwburg Amstelveen op. Freek de Jonge met zijn voorstelling De Scheef op zaterdag 15 oktober en Paul de Leeuw komt er woensdag 19 oktober met ’60? We zien wel’.

Freek de Jonge is voor velen nog steeds een van de allergrootste in het cabaret.

Oude man

In De Schreef is hij een roekeloze oude man, die zich niets aantrekt van wetten en conventies. Zo houdt hij zich staande in een steeds gekker wordende wereld. Wars van wetten en conventies zal hij liever barsten dan buigen. Speelt hij eigenlijk wel een rol, of is dit een goede weergave van zijn eigen persoonlijkheid? De Jonge is bijna 80, maar van stilzitten wil hij niets weten. Hij lijkt zelfs productiever dan ooit, want in rap tempo volgen zijn boeken, voorstellingen en optredens zich op. Nog altijd steekt hij zijn kritische mening niet onder stoelen of banken.

Paul de Leeuw
Paul de Leeuw viert op woensdag 19 oktober zijn 60ste verjaardag in Schouwburg Amstelveen. In de voorstelling overziet hij zijn leven, zingt hij oude liedjes die nu, jaren later, misschien een heel andere betekenis hebben én nog nooit live in het theater gezongen nummers. Hij mijmert over zijn eerste-, grote- en ware liefde en maakt ouderwets lol met zijn publiek. Snelle improvisaties, vermaak en oprechte ontroering liggen op de loer in deze show die bijna elke avond anders is. Paul de Leeuw is terug in het theater waar hij totaal zichzelf is en volgens velen op zijn best.
Bekijk de complete theateragenda op www.schouwburgamstelveen.nl

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.