In De Bolder wordt zondag 18 september van 15.00 tot 15.45 weer een concert gegeven. De zaal is open om 14.30 uur en Risata strijkkwartet speelt.

Het kwartet bestaat uit Sander Prins – viool, Douwe Nauta – viool, Mart Koek – altviool en Heleen de Jonge – cello.

Haydn tot jazz

Op het programma staan werken van Haydn tot populaire stukken. Risata is een kwartet dat klassieke muziek met volksmuziek en jazz/pop combineert. Het optreden gaat gepaard met vlotte presentaties. Het wil het fenomeen ‘strijkkwartet’ op een laagdrempelige manier aan de man brengen. Kaartjes à € 7,00 aan de balie van de Bolder, op werkdagen tussen 9.00 -17.00 uur of op de dag zelf zolang de voorraad strekt. Er is gelegenheid om in de bar van de Bolder te genieten van een kopje koffie vóór en een glaasje wijn na het concert. Mede mogelijk gemaakt door De Bolder en de firma Jonas.

Buurtborrel

Een Buurtborrel is er in De Bolder op vrijdag 23 september van 16.30-19.00 uur. Voor wie het u leuk vindt wijkgenoten te ontmoeten. Kosten 5,00 voor twee consumpties en hapjes van vrijwilliger Dennis. De buurtborrel is voor alle leeftijden en mede mogelijk gemaakt door de Wijkkoepel Groenelaan en Stichting Ontmoeting Groenelaan. U kunt zich opgeven maar mag ook zo binnen lopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.