Cabaretière Kiki Schippers zint zaterdag 17 september om 20.30 uur in de Schouwburg Amstelveen en de Dutch Swing College Band, Nederlands bekendste jazzorkest, speelt er op zaterdag 1 oktober om 20.00 uur.

Kiki Schippers zingt in haar theaterprogramma met haar gouden strot de grappigste en mooiste liedjes.  Na jaren van dansen op de vulkaan is het nu tijd om stil te staan bij alles wat zich in
de tussentijd heeft opgehoopt en vastgekoekt, zegt de schouwburg. “Treffende teksten met een piano, een gitaar en een dijk van een stem heeft ze.”

Video

Dutch Swing College Band speelt weken later een programma vol muzikale hoogtepunten uit de geschiedenis van de jazz, aangevuld
met hits uit het 75-jarige repertoire van het orkest. In een theatrale setting neemt de band het publiek me naar de sfeer van de roerige jaren 20 en 30 van de vorige eeuw.

Met videobeelden geprojecteerd op het décor krijgt de muziek een extra betekenislaag in de show ‘Rhythm is our business’. De verfrissende arrangementen worden gespeeld door een verjongd orkest met voor liefhebbers klinkende namen als o.a. Bert Boeren (trombone), Frits Landesbergen (drums) en Keesjan (trompet / vocals).

Bekijk de complete theateragenda op www.schoubwurgamstelveen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.