Wijkcentrum De Bolder aan Groenhof 140 viert zaterdag 10 september dat het 45 jaar bestaat. Er zijn die dag feestelijke activiteiten van 11.00 tot 17.00 uur. Organisaties uit de wijk vieren het.

Maar er is nog plek voor bewoners die het leuk vinden iets te delen met de wijk, zeggen de organisatoren. “Dit kan een hobby zijn, zoals koken, sieraden maken of schilderen of iets delen uit het werkzame leven.”

Diversiteit

De organisatie zoekt diversiteit aan culturen in de buurt en zegt te hopen dat iedereen iets wil delen met de wijk. Ook (maatschappelijke) organisaties zijn welkom. Die kunnen een kraampje (tafel) gratis laten reserveren. “Wij willen er samen een mooie dag van maken. Met hapjes en muziek.” Voor aanmelden en meer informatie: w.stokkel@participe.nu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.