Omdat het onderhoud aan een aantal binnenbaden tot een onvoorzien technisch probleem heeft geleid, gooit De Meerkamp het buitenbad weer open. Binnen is alleen het wedstrijdbad beschikbaar en kan men dus niet recreatief zwemmen.

Zie voor openingstijden: meer-kamp.nl/openingstijden. Het golfslagbad, warmwaterbad en instructiebad blijven tot nader bericht dicht.

Om zwemmers de mogelijkheid te geven om naast het wedstrijdbad binnen van meer baden gebruik te maken, gaat het buitenbad met ingang van woensdag af opnieuw dagelijks open. In het buitenbad is er elke dag van 8:00 uur tot 10:00 uur banenzwemmen en van 10:30 uur tot 17:30 uur recreatief zwemmen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.