Dinsdag 6 september (14.00 uur, zaal open 13.30) begint het weer in get café van Poppodium P60 aan het Stadsplein. Toegang gratis. Op de eerste dinsdag van de maand is daar altijd My Generation, een happening met veel muziek voor zestig Plussers.

Op 6 december brengt Clip Club daar de grootste hits van de 60’s tot nu, samen met de originele videoclips op grote videoschermen. Horen, zien, dansen en genieten, zegt de organisatie, die uit zorginstelling Amstelring en P60 bestaat.

The Clip Club

Het is met voorsprong de leukste dansvloer voor senioren, menen de organisatoren. “DJ Casper van The Clip Club heeft zich verdiept in de popcultuur van de jaren 60,70 en 80. Hij laat niet alleen de beste nummers van toen horen maar ook nog eens vergezeld van prachtige beelden. Speciaal voor deze activiteit verandert het poppodium een middag in een jaren 60 discotheek compleet met disco light.”

Rockkoor

Overigens is My Generation ook sinds twee jaar de naam van het rockkoor dat er elke dinsdag is te vinden om de grote zaal van P60. “Muziekliefhebbers die op hun ‘oude dag’ niet achter de geraniums willen zitten, zijn hier dan namelijk op de goede plek; tijdens de activiteiten van My Generation.” Nieuwsgierig geworden stuur dan een berichtje naar mygeneration@amstelring.nl Of men kan op 6 december gewoon binnenlopen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.