Het zogeheten Sociaal Steunpunt bestaat een kwar eeuw. Ter gelegenheid daarvan is er een receptie op donderdag 1 september in wijkcentrum De Bolder aan Groenhof 140. Daar is iedereen dan van 15.30 tot 17.00 uur welkom.

Eigenlijk is de geschiedenis ouder, want op 4 oktober werd de Stichting WAO-groep Amstelveen opgericht.

Vragen

Maar die veranderde in 1997 in het – veel bredere – Sociaal Steunpunt. Daar kan men vragen over ziekte en arbeidsongeschiktheid, dreigende werkloosheid, re-integratie, de Algemene Nabestaande Wet, de Algemene Bijstandswet, zorgverzekering, Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) en talrijke andere sociale onderwerpen.

Spreekuur

Het Sociaal Steunpunt is gevestigd in De Bolder en houdt er elke dinsdag spreekuur van 10.00 tot 12.00 uur. Maar men kan ook mailen (sociaalsteunpuntamstelveen@hotmail.com) of bellen via 020-6471509 of 0682082444. Het sociaal steunpunt is een adviesorgaan voor particulieren en gericht op sociale zekerheid. Sociaal Contact is een geregeld verschijnende uitgave, boordevol adviezen die men gratis kan aanvragen en oer post of digitaal wordt toegezonden.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.