De historische fototentoonstelling bij Amstelveen InZicht (boven de bibliotheek aan het Stadsplein) is met een maand verlengd en nu tot vrijdag 2 september te zien.  Volgens  de gemeente wegens ‘de hoge bezoekersaantallen en enthousiaste reacties’.  Er kwamen sinds de opening 300 bezoekers.

“De bezoekers hebben veelal verhalen van vroeger; bijvoorbeeld waar ze hebben gewoond of een mooie herinnering aan de verbouwing van de A9 in de jaren zestig’, meldt de gemeente.

Archiefbeelden 

De tentoonstelling geeft aan de hand van oude archiefbeelden een inkijkje in de aanleg van de Rijksweg A9 en de ontwikkelingen in het Stadshart van Amstelveen. De fototentoonstelling is samengesteld door medewerkers van de gemeente en Rijkswaterstaat. De afgelopen jaren is veel gedaan om gemeentelijk historisch materiaal te digitaliseren. Het resultaat hiervan is te vinden op beeldbank.amstelveen.nl.

Langskomen 

Amstelveen InZicht is geopend op woensdag, donderdag, vrijdag én de eerste zaterdag van de maand van 12.00-17.00 uur. Het belevingscentrum is een initiatief van de gemeente, Rijkswaterstaat en de Vervoerregio Amsterdam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.