Van zaterdag 16 juli tot en met zondag 28 augustus gaat de zomeropenstelling van zwembad De Meerkamp in. Dat betekent dat het zwembad elke dag open is van 08:00 tot 17:30 uur. 

In het buitenbad kan men elke ochtend van 8 tot 10 uur banenzwemmen, waarna het recreatief zwemmen dagelijks is van 10:30 tot en met 17:30 uur.

Binnenbad
Het binnenbad blijft open in de zomervakantie, al zal wel aan een aantal baden onderhoud moeten plaatsvinden. Daarom zijn van maandag 25 tot en met zondag 31 juli het doelgroepenbad en golfslagbad gesloten en van maandag 1 tot en met zondag 21 augustus het wedstrijdbad. Kijk voor de openstelling van de binnenbaden gedurende de zomervakantie bij “openingstijden” op de website van de Meerkamp. Een toegangskaartje koopt men snel en eenvoudig online. Even het e-ticket printen of scannen met de telefoon (voor bij de poortjes) en klaar. Meer informatie en het kopen van een e-ticket op: www.meerkamp.nl

Tijdens de zomervakantie is er op zondag geen familiezwemmen en ook de zwemlessen vervallen. Wel kunnen ouders met hun kind komen zwemmen en samen oefenen voor het nieuwe seizoen. Op maandag 29 augustus beginnen de zwemlessen weer en is zwembad weer open volgens de reguliere openstelling. Dinsdag 30 augustus is het gehele zwembad gesloten in verband met een opleidingsdag van het personeel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.