Het seizoen in het Amsterdamse Bostheater is inmiddels in volle gang. De tribunes zijn ook dit seizoen weer goed gevuld. Naast de theatervoorstellingen organiseert het theater i.s.m. Live at Amsterdamse Bos ook een aantal concerten. De kaartverkoop daarvoor is vrijdag gestart.
Het repertoire van de legendarische Ramses Shaffy staat op 24 september centraal in het programma van zanger en acteur Maarten Heijmans. Dat is hem volgens het theater op het lijf geschreven. Na zijn award winnende vertolking van de muzikant in de televisieserie Ramses, bracht hij zijn favoriete Shaffy songs eerder al naar het podium.

Aanmelden

Heijmans heeft een lange geschiedenis met het Bostheater en speelde in meerdere voorstellingen op ons podium. Ook is hij vast lid van het ITA-ensemble, dat t/m 23 juli in het Bostheater te zien is met The Damned. Hij speelde niet me wegens zijn Ramses-concertreeks, maar nu staat hij dus alsnog in het Bostheater. Op zaterdag 24 september sluit hij samen met zijn band de veelgeprezen ‘RAMSES’ tour daar af.

De reguliere kaartverkoop voor dit concert startte vrijdag 15 juli om 10:00 uur via de website van Live at Amsterdamse Bos.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.