Zomeractiviteiten zijn tijdens een lange schoolvakantie te beleven bij Bibliotheek Amstelland. Met heel veel titels en digitale materialen – boeken, tijdschriften en cursussen – om uit te kiezen, een langere uitleentermijn, zomerse activiteiten zoals backpacken en filmochtenden, en een bingo voor kinderen.

Er is ook een speciale kennismakingsactie voor mensen die nog geen lid zijn: een voordelig Onbezorgd-abonnement met extra veel gemak om deze zomer heel ontspannen de bieb te ontdekken.

E-books

Mensen die lid zijn van de bieb kunnen met hun pas ‘echte’ boeken lenen, maar ook digitale materialen. Er zijn actuele e-books en luisterboeken. Ook kan men online cursussen volgen. Daarnaast geeft de biebpas toegang tot de tijdschriften-app waarop tientallen tijdschriften digitaal zijn te lezen.

Langere uitleentermijn

De uitleentermijn voor geleende titels in juli en augustus is niet 3 maar 4 weken. Voor leden in Uithoorn is de uitleentermijn zelfs 6 weken uitleentermijn, zodat boeken terug kunnen worden gebracht in de gloednieuwe bieb aan Markplein 65 die 29 juli open gaat.

Zomerbingo

Om kinderen aan te moedigen ook in de zomervakantie lekker te blijven lezen, is er de Zomerleesbingo. Op alle vestigingen van de Bibliotheek Amstelland – Amstelveen Stadsplein, Amstelveen Westwijk, Aalsmeer en Uithoorn – liggen sinds begin juli bingokaarten.

Openingsweekend Uithoorn

Op 3 en 4 september is de officiële en feestelijke opening van de spiksplinternieuwe bieb in Uithoorn. Een weekend met tal van leuke activiteiten in en rondom de bieb aan Marktplein 65. Meer info: nieuwebiebuithoorn.nl Alle overige zomeractiviteiten, zoals backpacken met de Bieb staan op: debibliotheekamstelland.nl/agenda

De Bibliotheek Amstelland is 7 dagen per week open, heeft 4 vestigingen in 3 gemeenten, ontvangt 800.000 bezoekers per jaar, heeft 36.000 leden, 200.000 verschillende producten, een uitgebreid lesprogramma en een programmering van sociale en culturele activiteiten voor jong en oud. debibliotheekamstelland.nl

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.