Van de première af op donderdag 23 juni draait de film Elvis volop in Cinema Amstelveen, ook als matinee.

Elvis is een groots opgezette bioscoopfilm van Warner Bros over het leven van Elvis Pesley. Pictures en de voor een Oscar genomineerde visionaire filmmaker Baz Luhrmann over het leven en de muziek van hem.

Relatie

In de hoofdrollen zijn Austin Butler en Oscarwinnaar Tom Hanks te zien. In dit filmische drama zien we het leven van Elvis (Butler) het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager Colonel Tom Parker (Hanks). Aan de hand van Parker schetst de film de meer dan 20 jaar beslaande complexe dynamiek tussen hem en Presley, van Presley’s doorbraak tot aan zijn status als ongekende superster, tegen de achtergrond van het veranderende culturele landschap en het verlies van onschuld in Amerika. Centraal in die reis staat een van de belangrijkste en invloedrijkste mensen in het leven van Elvis: Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle overige titels, data en tijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.