Het bruisende hart van Bovenkerk is het Noorddamcentrum en dat gaat na een ingrijpende verbouwing en uitbreiding weer open.  Ter gelegenheid daarvan is er zaterdag (18 juni) een gratis bandjesavond. Menige muzikant in Bovenkerk trad er op en leerde er (steeds beter) spelen.

Die muziekscene viert dus zaterdag feest. Van 20.00 uur af kan iedereen er terecht.

Big Band

Twee jongerenbands werken mee aan de start onder de titel The Young Ones. Daarna treedt Peter Bog’s Big Band op en vervolgens The Wonderbirds, een speciaal voor het muziekfeest opgerichte band rond singer-songwiter Jihn Spijker en drie leden van Rock Urbanus.

De Elektrische Heeren, een Bovenkerkse gelegenheidsfirmatie sluit de avond af. Die speelt voornamelijk muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80. De presentatie is in handen van Jaap Koning.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.