Theoloog Joël Mommers spreekt donderdag 23 juni (20.15 uur) in het zogeheten Amstelveen Diversiteit Café (ADC) in Villa Randwijck aan  de Catharina van Clevepark 10. Dat café is in feite opgezet voor en door de LHBTI+-gemeenschap. De lezing is gratis.

Mommers werd bekend als de ‘Theoloog op Sneakers’. Hij geeft een beschouwing over naar zijn mening onjuiste interpretaties in het Nieuwe Testament die anti-homosentimenten in de kaart speelden.

Correct?

Sommige mensen menen in de Bijbel argumenten te vinden waaruit blijkt dat homoseksualiteit een zonde is, maar is die uitleg wel correct, zegt het ADC. Volgens het café hanteert Joël Mommers wetenschappelijke feiten om religieuze misverstanden te lijf te gaan. Aanmelden via welkom@villarandwijck.nl | 06-2042 0989

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.