Het Harmonie Orkest Amstelveen geeft op zaterdag 25 juni een openluchtconcert het tijdens Zomerfeest Bovenkerk. Het viert daarmee zijn eeuwfeest, melden de Bovenkerkse organisatoren.

Het zomerfeest zelf wordt gehouden van 14:00 en 22:00 rondom de Urbanuskerk.

Feestnummers

Maar om 19.45 uur begint zomerconcert op het grote podium achter het Noorddamcentrum. De toegang is gratis en er is een buitenbar. Het programma bestaat geheel uit feestnummers, meezingers en dansbare muziek. In het najaar, op zaterdag 19 november 2022, geeft Harmonie Orkest Amstelveen (HOA) nog een galaconcert in Schouwburg Amstelveen om het jubeljaar af te sluiten.

Wie de harmonie een warm hart toedraagt en geen van deze concerten wil missen, kan overigens lid worden van de Club van 100 of de Club van 50. Iedereen die 100 of 50 euro doneert wordt daar lid van en krijgt een vip-behandeling tijdens de jubileumconcerten dit jaar.

Koningsdag

Harmonie Orkest Amstelveen kwam voort uit een fusie van de fanfares Novenkerk en Patrimonium. De Fanfare Bovenkerk werd 22 juni 1922 opgericht. Vandaar het eeuwfeest. Het orkest telt tegenwoordig zo’n 40 leden en treedt regelmatig op in de omgeving van Amstelveen. Het speelde in september 2021 op het Unlockfestival in het Openluchttheater Elsrijk en op 4 mei bij de dodenherdenking. Op Koningsdag brengt het traditioneel een aubade in Ouderkerk aan de Amstel. Meer informatie op de website harmonieorkestamstelveen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.