Woensdag 1 juni om 20.30 uur is het weer tijd voor vriendinnen in Cinema Amstelveen met de romantische komedie Marokkaanse Bruiloft met een Ladies Night.

Het verhaal van de film: Yasmine heeft maar één droom: een succesvol advocaat worden.

Kookboek

Ze werkt er keihard voor, maar haar omgeving maakt zich zorgen om haar vrijgezelle status. Een man vang je nu eenmaal eerder met een kookboek dan met een wetboek. Aangemoedigd door haar vriendinnen dwingt Yasmine zichzelf om open te staan voor de liefde en dan vindt ze plots niet één, maar zelfs twee leuke mannen op haar pad.

Terwijl in haar omgeving het ene na het andere bruiloftsfeest gevierd wordt, groeien Yasmine’s twijfels. Waar de succesvolle arts steeds meer op haar zenuwen werkt, is de stoere monteur ineens haar cliënt in de rechtbank. Hoe weet ze zeker dat ze de juiste keuze maakt?

Een Ladies Night in Cinema Amstelveen betekent een ontspannende avond uit met vriendinnen. Samen een filmpje pakken en na afloop onder het genot van een drankje, een hapje en een goodiebag nog even verder bijpraten.

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.