Voor ouders van peuters vab 2 tot 4 jaar is er in het Amsterdamse Bos op woensdagochtend 8 juni (10.00 tot 11.30 uur) ‘Peuter in het wild.’ Daarin gaat men bijvoorbeeld op onderzoek met vergrootglaasjes, speuren naar dierensporen en ontmoeten de peuters wormen en pissebedden.

Elke maand is er een ander thema. Na de avontuurlijke ontdekkingstocht wordt afgesloten met een mooi voorleesverhaal voor maakt men een kunstwerk met natuurlijke materialen. Kosten: € 9,50 per peuter. Ouders/begeleiders gratis. O.l.v. Natuur is een Feest.

Vleermuizen

Peuters in het Wild gaat altijd door, ook als het regent. Dat kan juist extra leuk zijn. Voor alle informatie en tickets zie De Boskalender op www.amsterdamsebos.nl.

In het Bos leven ook verschillende soorten vleermuizen. De boswachter neemt wandelaars me op pad op zaterdagavond 11 juni van 21.30 tot 23.00 uur.om deze bijzondere dieren te horen en te zien. De wandeling is voor volwassenen. Maximaal 20 deelnemers. Kosten: € 5,00 p.p., start bij de grote parkeerplaats van de geitenboerderij, Nieuwe Meerlaan 3, 1182 DB, Amstelveen. Voor alle informatie en tickets zie De Boskalender op www.amsterdamsebos.nl

Soekky

Ouders kunnen ook met hun kinderen op pad met de Soekky speurtochten. Download de Soekky Stories App. Gezinnen met kinderen vanaf 7 jaar kunnen de lentespeurtocht doen (tot 15.00 uur af te halen, kosten € 6). Alles op eigen initiatief en start en informatie in De Boswinkel. De Soekky speurtocht voor oudere kinderen start bij De Duizendmeterweg. www.amsterdamsebos.nl

Adres van De Boswinkel: Bosbaanweg 5, (020) 2517840. Openingstijden: woensdag t/m zondag: 10.00 – 17.00 uur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.