Voor ouders van kinderen tussen 3 en 23 jaar met autisme organiseert Mantelzorg & Meer een contactgroep. De eerstvolgende bijeenkomst daarvan is op dinsdag 7 juni van 19.45 tot 21.30, in het MOC gebouw aan de Lindenlaan 75.

Tijdens de bijeenkomsten vindt men herkenning, erkenning, steun en tips. Ook kan men er ervaringen delen met anderen in een soortgelijke situatie.

 Maandelijks

Mantelzorg & Meer organiseert deze contactgroep voor ouders maandelijks, behalve tijdens de schoolvakanties. Deelname is kosteloos en men kan per keer aangeven of men komt. Wie vragen heeft of zich wil aanmelden, kan mailen naar info@mantelzorgenmeer.nl, of bellen met 020 5127250.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.