In de nieuwe komedie Harrie neemt de benen kruipt Jon van Eerd opnieuw in de huid van Harrie Vermeulen. Zij voorstelling is donderdag 26 mei te zien in Schouwburg Amstelveen aan het Stadsplein. Drie dagen eerder treedt daar (23 mei) Dolf Jansen op met ‘Het Jansen Vaccin’. Beide shows beginnen om 20.00 uur.

Dolf Jansen komt terug met een vrolijke voorjaarsversie van Het Janssen Vaccin, een show vol improvisatie waarin hij de politiek duidt met als bijwerking schaterlach en verbazing.

Corona

In zijn show rekent hij definitief af met twee jaar coronabeleid, lockdowns en thuiswerksessies. Dolf presenteert een positieve blik op de rest van 2022. Wel de menselijke maat, maar geen consultants en adviesburo’s. Wel improvisatie, maar geen door woordvoerders of redacties goedgekeurde tekstjes.

Nieuwe komedie
De leukste komedie van het seizoen is op te zien in Schouwburg Amstelveen. In Harrie neemt de benen krijgen de politieagenten Harrie Vermeulen en zijn neef Barrie de opdracht om een illegaal huis van plezier op te rollen. Maar de schurken zijn niet voor één gat te vangen. De befaamde Madame Claude en haar assistente zijn de twee dienders steeds weer te vlug af. Maar Harrie en Barrie geven niet op. Ze vermommen zich als loodgieter, Tupperware-verkopers, paaldansers, maar het bewijs valt moeilijk te leveren. Opnieuw een doldwaze en hilarische komedie.

Meer info & reserveren: www.schouwburgamstelveen.nl.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.