Met twee voorstellingen voor voornamelijk kinderen vult de Amstelveens Poppentheater redelijk de meivakantie. Daar zijn met ‘Reus Ribus en de relkabouters’ en ‘Magisch Marokko’ te zien.
Op zondag 1 en maandag 2 mei om 14.30 uur brengt Irene Laros de voorstelling voor iedereen van vier jaar en ouder ‘Reus Ribus en de Relkabouters’. Een dag later, dus dinsdag 3 mei, maakt Liedjestovenaar Naomi Inez een reis door het muzikale landschap van Marokko, ook voor dezelfde leeftijden,  in haar voorstelling ‘Magisch Marokko’, die in het Poppentheater in première gaat.

Reus

Wat de reus betreft. Die krijgt op een dag nieuwe buren. Zij zijn kabouters. Maar het blijkt dat kabouters en reuzen niet samen gaan. Reus Ribus gaat op zoek naar een ander huis. Door middel van kleurrijke pop-up decors wordt het publiek meegevoerd in die zoektocht. Naar een huis met of zonder kabouters…

Marokko

Naomi Inez start op het kloppende hart van Marrakesh, het Djemaa El Fna plein. Tijdens haar tocht, wordt ze door lokale musici meegenomen in de verschillende muziekstijlen van het land, van gnawa tot nomaden muziek. De Magie van Marokko zoomt in op de magische aantrekkingskracht van de Noord-Afrikaanse cultuur, de muziek, de taal, de sfeer, de kleuren en de geuren. Speciaal is dat deze voorstelling in het Amstelveens Poppentheater in première gaat.

Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl,  info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.