De wervelende theatershow van het satirische platform De Speld is donderdag 28 april (20.00 uur) te zien in Schouwburg Amstelveen. Met behulp van een computeralgoritme neemt De Speld de toekomst op de hak. En de gitaarvirtuozen Jan Kuiper, Stochelo Rosenberg, Paulus Schäfer, Digmon Roovers en Marcel de Groot brengen met Black Magic Woman zaterdag 30 april (20.00 uur) een ode aan de songs van Carlos Santana en zijn Band.

De ontdekking van de zwaartekracht is slechts een incident vergeleken met de onthullingen in deze voorstelling. De Speld heeft de hulp ingeroepen van een state of the art computeralgoritme. Het antwoord op de aloude theatervraag ’to be or not to be’ heeft de computer al berekend. Het is to be.

De vijf geweldige gitaren

Black Magic Woman, Samba Pati en She’s not there. Deze en talloze andere hits van Carlos Santana en zijn superband worden dus zaterdag 30 april vertolkt tijdens een avondvullende show vol vuurwerk op de snaren. Gitaarvirtuoos Jan Kuiper, oprichter van The Five Great Guitars, speelt samen met zijn gitaarvrienden Stochelo Rosenberg, Paulus Schäfer, Digmon Roovers en Marcel de Groot akoestische en bluesy arrangementen van de allermooiste songs van deze legendarische Latin Guitar Hero.

Meer info & reserveren: www.schouwburgamstelveen.nl.

Foto boven: Raymond van Olphen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.