Mantelzorgers zijn onmisbaar in de zorg voor mensen met dementie. Alzheimer Nederland vindt het daarom belangrijk om te weten wat er leeft onder mantelzorgers. Om die reden houden de organisatie iedere twee jaar de Dementiemonitor Mantelzorg, een landelijk onderzoek onder mantelzorgers. 

Door zoveel mogelijk informatie te verzamelen kunnen kan die beter opkomen voor de belangen van mantelzorgers en mensen met dementie. De uitkomsten van de Dementiemonitor deelt men vervolgens met zorgaanbieders en gemeenten binnen Amstelland en Meerlanden. Zo beïnvloeden we beslissingen met als doel de zorg en ondersteuning bij dementie te verbeteren.

Vragenlijst 

De vragenlijst vindt men op www.dementiemonitor.nl. Invullen duurt ongeveer 20 minuten. Wilt liever op papier wil, stuurt een mail naar dementiemonitor@alzheimer-nederland.nl met vermelding van uw naam en adres.

Ook voor mensen met dementie

Het is de 8ste keer dat Alzheimer Nederland de Dementiemonitor organiseert. Nieuw dit jaar is dat niet alleen mantelzorgers, maar óók mensen met dementie een vragenlijst kunnen invullen. Deze is eveneens te vinden op www.dementiemonitor.nl, en ook voor deze vragenlijst is een papieren versie beschikbaar.

Wie hulp nodig heeft bij het invullen, kan een mail sturen naar afdeling Amstelland en Meerlanden van Alzheimer Nederland via amstellandemeerlanden@alzheimervrijwilligers.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.