Twee nieuwe winkels in winkelcentrum Kostverlorenhof opende wethouder Floor Gordon (Economische Zaken) zaterdag (9 april). Het waren Voetbalshop.nl Amstelveen en Slagerij Amstelveen.

“Goed dat dit winkelcentrum weer een extra aanvulling krijgt met deze winkels, zodat er weer een completer aanbod is”, zei Gordon. “Zoveel winkels, speciaalzaken en restaurants op één plek maakt Kostverlorenhof wel heel bijzonder.”

Keukens

Volgens haar staan de ondernemers die er aan zijn begonnen voor hoge kwaliteit en goede service. “Een grote diversiteit aan winkels én een bijzonder aanbod aan ook internationale keukens maakt een bezoek aan Kostverlorenhof de moeite waard”, vond ze.

Door corona heeft Voetbalshop.nl Amstelveen (Kostverlorenhof 147) een feestelijke opening moeten uitstellen en dit was een uitgelezen moment om het alsnog een feestelijk tintje te geven.  Liam en zijn team staan klaar om de vele Amstelveense clubs en haar leden zes dagen in de week van advies te voorzien.

Slagerij

Onlangs heeft Slagerij Amstelveen haar deuren geopend op Kostverlorenhof 12. Met een breed aanbod van dagelijks vers vlees en bijzondere levensmiddelen, heeft de nieuwe onderneming al veel klanten voor zich gewonnen. Naast eigengemaakte worsten kan men er ook terecht voor olijven, alle soorten kruiden en bijvoorbeeld verse baklava.

Voorzitter Atilla Meulenbelt van de BIZ Ondernemersvereniging is blij met deze nieuwe ondernemingen op Kostverlorenhof. “Na het vertrek van de keurslager in 2020 was er direct behoefte aan een gelijkwaardige vervanger. Die plek is nu gelukkig ingevuld en dat maakt het aanbod voor de dagelijkse boodschappen weer volledig en heel divers.” Zij juichte ook de komst van Voetbalshop.nl Amstelveen toe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.