Op Eerste Paasdag, zondag 17 april, is voor iedereen van vier jaar en ouder de familievoorstelling ‘Ober van niks’ in het Amstelveens Poppentheater te zien.

Die begint om 14.30 uur. Het is een grappige voorstelling van Jansen & De Boer, gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Tjibbe Veldkamp, meldt het theater.

Alles gaat mis

Het verhaal gaat over een over die ooit in dat vak niets presteerde. Hij was een over van niks eigenlijk. Wat hij ook probeerde, het lukte hem niet om een goede ober te zijn. Hij struikelde en knoeide, alles ging mis. Een blouse vol tomatensoep, erwten op de vloer en spaghetti in het haar. Na zo’n ongelukje mompelde hij zachtjes ‘sorry’ en probeerde hij nog beter zijn best te doen. Het mocht niet baten.

De fouten bleven zich opstapelen en gasten verlieten steeds vaker woedend het restaurant. Iedere avond werd het restaurant leger, totdat er helemaal niemand meer door de ober bediend wilde worden. Of toch wel? Een ober van niks is volgens het Poppentheater een muzikale, grappige poppentheatervoorstelling. Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl,  info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.