Om het gasverbruik te verminderen verlaagde ook zwembad De Meerkamp de temperatuur van het water in de baden.

Die ging deze week in de diverse baden met een halve graad naar omlaag. Begin mei volgt de tweede verlaging van een halve graad. Daarmee is dan de temperatuur één graad lager dan normaal. Echt koud is het  gelukkig nog steeds niet, meldt AmstelveenSport.

Zon

Het wedstrijdbad is normaal 28 graden, sinds deze week 27,5 graden en vanaf 5 mei 27 graden. Het Golfslagbad is normaal 30 graden, nu 29,5 graden en per 5 mei 29 graden. Ook van het doelgroepenbad wordt de watertemperatuur verlaagd, maar deze blijft volgens De Meerkamp nog steeds lekker warm. Normaal is het water in het doelgroepenbad 32 graden, sinds deze week 31,5 graden en vanaf 5 mei 31 graden.

Donderdag 28 april gaat het buitenbad open. Zoals nu de bedoeling is zal dat opgewarmd worden naar 19 graden. “De zon doet daarna de rest”, zegt AmstelveenSport.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.