Er kan binnenkort weer een Amstelveense Ondernemer van het Jaar worden gekozen. Men kan daarvoor zijn bedrijf of een favoriete ondernemer aanmelden. 

Die maken dan kans op plaatselijke Ondernemer van het Jaar 2022/2023. De verkiezing wordt georganiseerd door de Amstelveense Ondernemersvereniging (OA) en de gemeente.

Categorieën

Men kan daarvoor bedrijven aanmelden tot 1 juni via www.ovhj-amstelveen.nl. Deelnemers aan de verkiezing kunnen meedoen in de categorieën ZZP, Startup, MKB tot 50 medewerkers en MKB vanaf 50 medewerkers. Vrijdag 18 november, op de Dag van de Ondernemer, sluit de verkiezing met een feestelijke Grande Finale bij KPMG. Dan worden de winnaars in de verschillende categorieën, de Publieksprijswinnaar en de Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2022-2023 bekend gemaakt.

Koudijs

De vorige verkiezing werd gewonnen door AVB Language Group als ‘overall’ winnaar en Ondernemer van het Jaar in de categorie tot 50 werknemers. RobotWise won in de categorie Startup, MPG als grootbedrijf en detaillist Koudijs was de absolute Publieksfavoriet. Met de verkiezing willen Gemeente en OA het Amstelveense MKB de waardering geven die zij verdienen. Projectleiders zijn directeur Darshan Sloot van de OA en Tom van Dijk (accountmanager bedrijven bij de gemeente). Amstelveen heeft meer dan 10.000 ondernemers met een grote verscheidenheid, zeggen zij en willen de naar hun mening verdiende waardering via de prijsuitreiking laten blijken. “Meld jouw eigen bedrijf of jouw favoriete ondernemer aan voor de Ondernemer van het Jaar Verkiezing”, vindt Sloot. Naar eigen zeggen van de deelnemers aan eerdere edities is het een ‘fantastische ervaring’ me te doen en zo mogelijk winnaar te worden.

CriteriaElke
on Amstelveen gevestigde onderneming maakt kans op de titel. Deelnemer die door de eerste selectie komen, kunnen dit jaar sowieso meedingen naar de Publieksprijs.c De verkiezing wordt ondersteund door KPMG, Loogman Groep en Rabobank Amstel en Vecht. Ook de andere partners steunen met hun diensten de verkiezing.

Foto: Orhan Sahin

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.