Op dinsdag 19 april (10.30 tot 12.30 uur) organiseert Mantelzorg & Meer weer een gratis gespreksgroep ‘Levend Verlies’ voor mantelzorgers die te maken hebben zorg voor iemand met een chronische ziekte, dementie, beperking of een andere aandoening. Die wordt ook op de dinsdagen 26 april en 3 mei gehouden on het kantoor van M&M aan de Bouwerij 4-d.

De organisatie gaat ervan uit dat met die aandoeningen er ook veel verandert het leven van de mantelzorger. “Je kunt te maken krijgen met verlies en rouw terwijl degene voor wie je zorgt in leven is”, zegt zij. Levend verlies dus als de partner, broer of zus dementie krijgt waardoor hij steeds minder op hem of haar lijkt.

Inhoud

In deze gespreksgroep deelt men ervaringen met anderen die net als de deeknemers zorgen voor een partner, ouder of kind, die ineens of steeds een beetje meer gezondheid inleveren. De consulent begeleidt het gesprek en geeft inzicht, informatie en tips.

Aanmelden

Er zijn maximaal zeven deelnemers. Wie zich wil aanmelden, kan een mail sturen naar info@mantelzorgenmeer.nl of bellen bel met 020 5127250. Aanmelden kan ook via het formulier op de website. In de agenda van Mantelzorg & Meer op de website vindt men ook meer informatie over gespreksgroepen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.