Zaterdag (2 april) is er een banenmarkt op Schiphol. Er worden vacatures op de luchthaven extra onder de aandacht gebracht bij potentiële werknemers. De banenmarkt is een samenwerking tussen Luchtvaart Community Schiphol (LCS), UWV, werkgeversservicepunt (WSP) Groot-Amsterdam, Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam, MBO College Airport en Royal Schiphol Group.

De organisatoren laten graag zien hoe leuk volgens hen werken in de luchtvaart en hoe groot de verscheidenheid aan functies op Schiphol is.

25 werkgevers

Wegens de krapte op de arbeidsmarkt is de vraag naar personeel groot. Met de banenmarkt krijgen de bedrijven op Schiphol een extra gelegenheid om hun vacatures ingevuld te krijgen.

Er hebben 24 bedrijven al aangegeven aanwezig te zullen zijn. Bij sommige daarvan ligt het contract zelfs al klaar. Er zijn vacatures voor de niveaus niet-geschoold tot en met mbo-4, in de (vlucht-)afhandeling & logistiek, beveiliging, schoonmaak en horeca. Zoals in functies als grondsteward(ess), passenger assistant, platformmedewerker, bagagemedewerker horecamedewerker, logistiek medewerker/coördinator, heftruckchauffeur, buschauffeur, (aspirant) luchthavenbeveiliger, schoonmaakmedewerker, (assistent) teamleider en vluchtvoorbereider.

De banenmarkt is bestemd voor werkenden, werkzoekenden en oud-studenten van mbo-scholen uit de gehele Randstad, maar uiteindelijk is iedereen die kan en wil werken welkom op Schiphol, inclusief mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Vooraf aanmelden 

Om voor iedereen voldoende tijd te hebben, is het nodig dat geïnteresseerden zich uiterlijk 31 maart a.s. aanmelden voor een tijdslot tussen 10.00 en 15.00 uur, via de volgende link. De Banenmarkt wordt gehouden in het Atrium van kantoorgebouw The Base, Evert van de Beekstraat 104 op Schiphol-Centrum. Klik hier voor de routebeschrijving.

De volgende bedrijven zullen onder andere aanwezig zijn op 2 april: Arriva, Asito, Aviapartner, Axxicom, CTSN, dnata, GSA, G4S, Hago, HMSHost, KLM, KLM Catering Services, Lamme, Menzies Aviation, PCH Dienstengroep, Raggers, Royal Schiphol Group, Securitas, Sodexo, Swissport, Transdev, Trigion, Vermaat en Viggo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.