In het Amstelveens Poppentheater kan iedereen van 4 jaar en ouder zondag 3 april in de voorstelling Spring zien hoe een Eekhoorn en een Hond samen een detectivebureau openen.

Didi is een eekhoorn. Eekhoorns springen van tak naar tak. Dat zegt hun instinct. Maar… wat als je niet durft? Gelukkig komt Didi Storm tegen, die helpt haar.

Instinct

Storm is een hond. Honden zoeken en speuren. Dat zegt hun instinct. Maar… wat als je niks te zoeken hebt? Samen openen ze een detectivebureau: Spring en Speur. Voor dieren die iets kwijt zijn of willen weten. Renate en Bo vertellen met hun poppen, in een speels decor, op muzikale wijze de avonturen van Didi en Storm die vaak in de clinch liggen met hun instinct. Zij komen erachter dat het soms goed is om niet te springen, maar dat je soms ook gewoon de sprong moet wagen.

Smoespot

De voorstelling Spring wordt gespeeld door Theater Smoespot. De voorstelling begin om 10.30 uur. oor iedereen vanaf 4 jaar. Te zien in het Amstelveens Poppentheater op zondag 3 april om 10.30 uur. Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl,  info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439.

Foto: Henk de Reus

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.