P60 aan het Stadsplein verandert dinsdag 4 april (14.00 uur) weer in een gratis dansvloer voor senioren. The Clib Club brengt daat dan weer de grootste hits van de zestiger jaren tot nu toe ten gehore.

Er komen tijdens het geluid van de hits ook videoclibs oo een groot scherm. Vandaar de naam van de club.

DJ

DJ Casper van The Clip Club heeft zich verdiept in de popcultuur van de jaren 60,70 en 80. Hij laat niet alleen de beste nummers van toen horen maar ook nog eens vergezeld van prachtig beelden en een onbetaalbaar enthousiasme. “Een totaal ervaring waarvan men stil van kan genieten of juist helemaal los kan gaan op de dansvloer,” zegt de club.

My Generation

Overigens is de club onderdeel van het programma My Generation, een samenwerking van poppodium P60 en Amstelring. Dte twee organisaeren samen een cultureel programma voor senioren, waaronder een maandelijks muziek evenement en de wekelijkse koor repetities van het senioren rockkoor My Generation.  Wsie er meer dan wil weten, neemt contact op: mygeneration@amstelring.nl of telefoonnummer 06 14646643. Aanmelden voor deze activiteiten (altijd op dinsdagmiddag) is niet nodig, iedereen kan zich aansluiten. Zowel bij het koor als bij de culturele middagen. Een gouden stem of zangervaring is absoluut geen vereiste, goede zin des te meer. Wil men graag deelnemen maar lukt dat niet zonder hulp of ondersteuning kan dat laten weten, zodat een passende oplossing kan worden gezocht. Het Cultuurcafé is gratis en de koor-repetities kosten €8,00 per keer.

dav

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.