Leerlingen Keizer Karel College doneren schoolspullen aan Oekraïense vluchtelingenkinderen die opgevangen worden in Amstelveen. Daarvoor zorgt de UNESCO-leerlingencommissie van de school.

Die heeft een actie georganiseerd voor Oekraïense vluchtelingenkinderen die verblijven in hotel Ibis en hotel Adagio in Amstelveen.

Nog meer acties

In de week van 14 maart heeft de UNESCO-leerlingencommissie een inzamelingsactie voor schoolspullen gehouden. Leerlingen uit klas 1 t/m 3 hebben ruim gehoor gegeven aan de oproep om schoolspullen te doneren in de vorm van pennen, stiften, (kleur)potloden, kleurboeken, stickers, knutselspullen etc. Daarnaast zijn er door het Keizer Karel College tien laptops geschonken.

Donderdag (17 maart) hebben Sophie, Nienke en Pavlo onder begeleiding van de UNESCO-coördinatoren Orkidé Bull en Boukje Jonkheer de schoolspullen gebracht naar hotel Adagio en hotel Ibis. De spullen zijn in ontvangst genomen door medewerkers van de stichtingen Maccabi en Participe. De komende weken zullen er nog verschillende acties worden georganiseerd om geld in te zamelen voor de aanschaf van nog meer laptops.

Op de foto v.l.n.r: Oekraïnse vader, Pavlo, Oekraïnse jongen, Nienke, Sophie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.