Met de musical ‘Jesus Christ Superstar’ staat volgens de planning de Amstelveense musicalvereniging OVA (oorspronkelijk Operette Vereniging Amstelveen) rond de Paasdagen in de grote zaal van de Schouwburg Amstelveen aan het Stadsplein.

De repetities zijn daarvoor aan de gang. Sinds donderdag 2 september ging de vereniging officieel van start met de nieuwe productie. De musical wordt uitgevoerd op Goede Vrijdag en Stille zaterdag, respectievelijk vrijdag 15 en zaterdag 16 april, voorafgaande aan Pasen.

Judas

Jesus Christ Superstar vertelt het verhaal over de laatste week van het leven van Jezus Christus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. De musical bevat wereldberoemde songs als ‘I Don’t Know How To Love Him’, ‘Superstar’ en het fenomenale ‘Gethsemane’, geschreven door Andrew Lloyd Webber en Tim Rice.

De legendarische rockopera wordt uitgevoerd met live begeleiding door het Grand Circle Orchestra. Kaarten zijn te bestellen via de website van Musicalvereniging OVA of via Schouwburg Amstelveen.

Cast: Willem van Doesum (Jezus), Daniël Nijland (Judas), Sharina Heesen (Maria Magdalena). Artistiek team: Bernd Duenk en Danny Nooy (regie), Bas Jongsma (repetitor) en Gerbrand van Kolck (muzikale leiding).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.