Eén dode in een appartementencomplex aan Meander was vannacht het resultaat van een brand, die de woning volledig uitbrandde. De brand, die een man het leven kostte, brak omstreeks twee uur uit op de vijfde verdieping van het complex.

Het is onduidelijk of hij daar ook woonde. Tien flats in de omgeving van de brand werden ontruimd. De bewoners werden opgevangen in het vlakbij in het Stadshart gelegen politiebureau, maar mochten twee uur later weer laat huis.

De politie onderzoekt hoe de brand is ontstaan. Volgens een woordvoerder zijn er voorlopig geen aanwijzingen dat er een misdrijf aan de brand ten grondslag ligt. RTV NH meldt dat de omgekomen bewoner afhankelijk zou zijn van een rolstoel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.