Een gratis cursus van vier lessen start in april in de bibliotheek te Aalsmeer om te leren omgaan met de online omgeving van overheidsinstanties. De cursus wordt gegeven op de dinsdagen 1, 8, 15 en 22 april, steeds van 09.30 tot 11.30 uur. Men moet zich aanmelden voor 28 maart bij Anton Furnée via 020-5455556 of a.furnee@debibliotheekamstelland.nl.

Wie de cursus heeft afgerond kan zelf onder andere een DigiD aanvragen en gebruiken en belastingaangifte doen.

DigiD

Een DigiD aanvragen en gebruiken, zelf je belastingaangifte doen of toeslagen aanvragen: het gaat tegenwoordig allemaal digitaal. Maar hoe doe je dat? Dat leert men in deze cursus. Onder begeleiding van twee docenten en aan de hand van een praktisch werkboek gaat men aan de slag. De cursus bestaat dus uit vier bijeenkomsten van twee uur. Aan het einde van de cursus, die Digisterker heet, krijgt men een certificaat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.