Er komt weer een wandeling voor mantelzorgers aan, tenminste als zij niet hoeven te werken of te zorgen. De wandeling is namelijk op woensdag 30 maart, van 09.30 tot 11.30 uur.

De wandeling in groepsverband voormantelzorgers in Amstelveen wordt georganiseerd door Mantelzorg & Meer.

Gezond

“Wandelen is een prettige en gezonde manier van bewegen en gezellig om samen te doen”, zegt de organisatie.  De wandeling vindt plaats in het Amsterdamse Bos, onder begeleiding van een medewerker van Mantelzorg & Meer, en duurt ongeveer 1,5 uur. Indien mogelijk wordt met een kopje koffie afgesloten.

“Uiteraard houden wij rekening met eventuele corona maatregelen”, zegt de organisatie. De wandelaars verzamelen tussen 09:15 – 09:30 uur bij de ingang van Grand Café de Bosbaan, Bosbaan 4 in Amstelveen. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Deelname is kosteloos

Vragen? Bel met 020-5127250 of mail info@mantelzorgenmeer.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.