Met zijn magische kast treedt zondag (13 maart) om 14.30 uur de beste goochelaar voor kinderen op in het Amstelveens Poppentheater. Dat hij de beste is, zegt het theater zelf.

De magische kast van Huub zit namelijk al honderd jaar op slot. De vraag is wie de door Huub via Marktplaats verkregen kast open krijgt.

Gratis

Huub kon hem overigens wel gratis afhalen. Het leek een topdeal maar het gekke was dat de kast op slot en aan een ketting zat. En de sleutel is nergens te vinden. De vraag tijdens de voorstelling is dus of het Huub en zijn publiek lukt samen de magische kast open te krijgen. Wat zou er trouwens in de kast zitten en wat doe je als blijkt dat hij betoverd lijkt te zijn?

Huub Cooijmans maakt grappige en spannende goochelshows voor de hele familie. Met zijn humor en zijn verbazingwekkende trucs wekt hij namelijk niet alleen grote indruk op kinderen, maar laat hij ook volwassenen versteld staan. De Magische Kast is dan ook een schitterende voorstelling vol grappige twists, magische trucs, knappe jongleerkunsten en verrassende effecten. Terecht heeft hij de eerste prijs voor beste goochelaar van Nederland en België 2021 gekregen.

Voor iedereen vanaf 5 jaar is de voorstelling te zien á € 9,00 per persoon. Kaarten kunnen gereserveerd worden op https://www.amstelveenspoppentheater.nl

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.