Maandag 14 maart (19.30 uur) is de film/documentaire ‘Behind the Music: Rinus Gerritsen’ over 60 jaar Golden Earring te zien in Cinema Amstelveen.Na afloop is Rinus in de zaal om vragen van bezoekers te beantwoorden en nog wat mooie anekdotes te vertellen.

Samenwerking met P60

In samenwerking met P60 wordt een inkijk getoond  in de geschiedenis van Nederlands grootste rockband ooit: Golden Earring.  De film is een twee uur durende registratie van de Behind the Music-avond in een uitverkocht Paard in Den Haag in januari 2020, met bassist Rinus Gerritsen in de hoofdrol.

Rinus Gerritsen
Voor de documentaire interviewde host en presentator Martin Kuiper hem op basis van vooraf opgenomen video interviews met Earring-zanger Barry Hay, Earring-drummer Cesar Zuiderwijk, voormalig Earring-lid Robert Jan Stips en producer Shell Schellekens, die achter de knoppen zat bij jaren tachtig hits als Twilight Zone en When The Lady Smiles.

Zij vertelden hun verhaal vanaf groot scherm. In ‘Behind the Music: Rinus over 60 jaar Golden Earring’ neemt Rinus Gerritsen de kijker mee door de fascinerende geschiedenis van de Haagse band die met de hit Radar Love wereldwijd doorbrak. Ontwapenende, ontroerende en grappige situaties gegarandeerd!

Bekijk het complete filmaanbod inclusief aanvangstijden op www.cinemaamstelveen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.