Het honderdjarige Harmonie Orkest Amstelveen (HOA) geeft dit jaar twee jubileumconcerten, op de zaterdag 25 juni en 19 november. Eigenlijk ontstond het HOA uit twee samengevoegde orkesten: Bovenkerks Fanfare en een orkest in de voormalige tuinzaal Patrimonium. Om het eeuwfeest financieel rond te krijgen is de ‘Club van 100’ opgericht.

Omdat de Bovenkerkse Fanfare donderdag 22 juni 1922 werd opgericht, die als voorloper van Harmonie Orkest Amstelveen wordt beschouwt, is er nu een eeuwfeest.

Onderhoudend

Zaterdag 25 juni treedt het orkest op tijdens een openlucht zomerconcert bij de Urbanuskerk Bovenkerk en zaterdag 19 november staat een galaconcert in de Schouwburg van Amstelveen op de agenda. “Het programma voor beide concerten belooft wervelend en onderhoudend te worden”, meldt het bestuur. “Om de plannen ook financieel te kunnen verwezenlijken, heeft de muziekvereniging de ‘Club van 100’ in het leven geroepen. Iedereen die voor dit jubileumjaar 100 euro doneert, wordt lid van deze Club en krijgt een vip-behandeling tijdens de jubileumconcerten van Harmonie Orkest Amstelveen.”

Meer informatie op www.harmonieorkestamstelveen.nl/club-van-100

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.